Home » Gezondheidsondersteuning » Spring Forest Qigong

Spring Forest Qigong

 

Qigong (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese Geneeskunde, die men zich aanleert om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. 

Spring Forest Qigong is een eenvoudige en effectieve methode om fysieke en emotionele pijnen te healen en de kwaliteit van het leven te verbeteren. Door regelmatig Qigong oefeningen te doen, worden de energiekanalen geopend en wordt de qi geactiveerd. Het evenwicht in je lichaam kan zich hierdoor herstellen of handhaven.

 

'Een healer in elke familie en een wereld zonder pijn en lijden”

Dat is de visie van Master Chunyi Linn, de grondlegger van Spring Forest Qigong. Hij heeft Chinese geneeskunde gestudeerd en vond Qigong een van de doeltreffendste methoden om lichaam, geest en emoties te helen. Decennia-lange studie bij verschillende Qigong-masters en onderzoek naar de verschillende oefeningen en methoden, leverde uiteindelijk Spring Forest Qigong op. Een eenvoudige doch doeltreffende combinatie van ademhalingsoefeningen, meditatie en actieve oefeningen die iedereen kan doen om zichzelf gezond te houden en zich weer beter te voelen. De oefeningen kunnen staand, zittend of zelfs liggend worden uitgevoerd.

Eenvoudige oefeningen

Moving of Yin Yang with Master Chunyi Lin Spring Forest Qigong