Home » Workshops

Workshops

 

Aromatherapie, een inleiding

Laat je meevoeren door de heerlijke geuren van etherische oliën.

Ze worden al ongeveer 5000 jaar gebruikt in de huidverzorging, parfumindustrie, voeding en als geneesmiddel. Bijna iedereen kent wel het geurlampje, maar er is veel meer te doen en beleven met etherische oliën, daarover meer in de workshop. meer...

 

Natuurlijke huidverzorging, zelf maken

Wat je op je huid smeert zou je eigenlijk moeten kunnen eten, want het wordt door je lichaam opgenomen! Veel producten die je in de winkel kunt kopen bevatten schadelijke ingrediënten. Leer hier om in een handomdraai je eigen puur natuur verzorgingsproducten te maken.

In deze workshop maken we een huidolie en een dagcrème. De producten neem je natuurlijk mee naar huis om zelf te gebruiken of om cadeau te geven.

 

Werken met edelstenen en mineralen

Het gebruik van stenen en mineralen is niet nieuw. In de oudheid werden ze door veel natuurvolken benut. Veel stenen werden gezien als ‘magische’ krachten uit de natuur. Ook nu worden we nog steeds aangetrokken door de prachtige vormen en kleuren van ‘edel’stenen. Hoe werken stenen nu precies en wat kan ik er mee doen?

Tijdens de workshop wordt een tipje van de sluier opgelicht en kies je de stenen die bij je passen.

 

Scheer- en baardproducten

Aromatherapie, alleen iets voor vrouwen? Deze workshop gaat over scheren. Welke producten zijn er en wat doen ze eigenlijk? 

Maak een persoonlijke aftershave.

Optie 1: Maak je eigen scheerolie

Optie 2: Maak je eigen baardwax

 

Qigong

Chinese bewegingsleer.

Wil jij weer in balans komen en de energie vrij laten stromen? Neem eens deel aan een workshop. Tijdens een workshop worden Qi-gong-oefeningen afgewisseld met theorie, healing-technieken en meditaties. Een mooie combinatie waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. Lees meer

Open atelier

Als je wel je eigen producten wilt maken maar geen workshop wilt volgen dan kun je terecht in het open atelier. 

Lees meer...